Word lid!

Vanaf heden kan je ook lid worden van de Antwerpse Piratenpartij. Hoe cool is dat?

Een greep uit de doos goede redenen om lid te worden:

  • Je financiële bijdrage is enorm belangrijk voor de komende verkiezingen om flyers, posters, etc mee te bekostigen. Het wordt volledig besteed aan communicatiemiddelen, al de rest doen we met vrijwilligerswerk en -bijdrages. Omdat we geen overheidssteun krijgen zoals de gevestigde partijen, is dit onze enige reële bron van inkomsten.
  • Wanneer je lid bent kan je mee stemmen en schrijven aan ons partijprogramma, ook na de verkiezingen! Als we raadsleden verkozen krijgen, kan je zelfs (indirect) mee stemmen op de relevant district-, gemeente- of provincieraad.
  • Je kan je, indien je daar zin in hebt, kandidaat stellen om op een kieslijst te komen staan. (Meer informatie over hoe je dit doet publiceren we zeer binnenkort.)
  • Je wordt uitgenodigd voor algemene ledenvergaderingen, waar je ook over de organisatie zelf je stem kan laten horen.
  • Je wordt lid van de eerste nieuwe politieke beweging van de 21e eeuw.

Overtuigd? Zo word je lid:
Lidmaatschap van de Antwerpse Piraten is 0 € per jaar, en doe je door dit in te vullen: http://antwerpsepiraten.be/contact en geef aan dat je lid wil worden. Je bent lid zodra we je een bevestiging sturen.

Al lid nodigen we je uit om een vrije maandelijkse bijdrage te doen. Je kan het overschrijven op:
Antwerpse Piratenpartij
[dec 2016 : binnenkort hebben we een nieuwe rekening,
dus bijdragen kan je voorlopig
best persoonlijk met een van de leden regelen]
Met de vermelding: "vrije bijdrage ".

Je lidmaatschap is 1 jaar geldig vanaf je een bevestiging van ons hebt vernomen.

Achtergrondinformatie
De Antwerpse Piratenpartij is een feitelijke vereniging die zich richt op het organiseren van de Piratenpartij in de provincie Antwerpen. Het is geaffilieerd met de Belgische Piratenpartij, waar je ook lid van kan worden. Je kan onze statuten hier lezen.